Sistemul de inchidere cu ferestre si usi culisante din sticla reprezinta o solutie optima gandita a dimensiona spatiul unei terase, balcon sau spatiul interior al casei intr-un cadru functional si flexibil.

Acestea permit deschidere si inchidere lejera, culisarea elementelor se face orizontal pe un sistem de sine, iar protectia impotriva prafului, zgomotului si conditiilor meteo este asigurata de etansarea cadrului si panourilor vitrate. Incuietoarele pentru usa sunt garantate a oferi securitate sistemului, iar sticla securizata intareste protectia oferita de ansamblul vitrat.

Sistemele culisante din sticla marca Pergo Express propun o serie de formule cu potential tehnic si estetic semnificativ incat sa asigure termoizolatia necesara, dar si un aspect exceptional.

Foile de sticla sunt usor de intretinut, dar rezistenta lor este sporita cu ajutorul sticlei securizate de 8mm sau 10mm.

SISTEME CULISANTE DIN STICLA PENTRU UTILIZAREA INTELIGENTA A SPATIULUI

Inchidere sticla terasa

SISTEME GLISANTE DIN STICLA

Vitrarea cu sistem glisant poate fi pusa in practica in locatiile unde spatiul este limitat si necesita glisare orizontala. Acest tip de actiune este un avantaj la nivel estetic si functional, totodata fiind si foarte sigur.

Panourile gliseaza impreuna odata cu glisarea primului panou cu ajutorul profilelor dintre panouri. Sistemul permite parcare variabila a panourilor in stanga sau in dreapta datorita lipsei de praguri. La nivel de accesorii, sistemele de prindere sunt ascunse in cadrul profilelor si sunt realizate din materiale non-corozive.

Inchiderea sistemului vitrat se poate realiza atat din interior, cat si din exterior. Spatiile dintre panourile de sticla sunt de 3-5mm, acestea pot fi incadrate in profile de aluminiu. Partea superioara a cadrului de profil este dotata cu garnituri cu perii pentru praf.

Sistemele de sticlă pentru exterior, mai nou, sunt cele mai răspândite și convenabile soluții, atunci când vine vorba de împărțirea spațiilor exterioare sau pentru delimitarea spațiilor profesionale. Atunci când combinăm sistemele de sticlă cu sisteme de pergole și prelată retractabile, apare și protecția superioară la fenomene meteo, fiind posibilă evitarea în totalitate a instalării structurilor fixe. Sistemele complete se pot muta cu ușurință, formând o adiție practică și cu stil a spațiilor exterioare. Sistemele de sticlă pentru exterior sunt împărțite în 3 categorii:

1. Sisteme sticlă glisante automat (motor de curent continuu), cu cadru din aluminiu.

2. Sisteme sticlă glisante manual

3. Sisteme sticlă fixe Sistemele de sticlă glisante oferă o modalitate flexibilă de utilizare a spațiilor interioare/exterioare la potențial maxim.

Tehnologia de ultimă generație folosită în construcție/instalare oferă posibilitatea utilizării spațiului non-stop, acestea oferind protecție împotriva fenomenelor meteo, combinând estetica cu sofisticatul. Clienții dvs. vor avea în permanență o vedere din exterior, pentru un profit mai mare.

Sistemele noastre de sticlă de ultimă generație vin cu opțiunea de iluminare LED integrată pentru un look ultra-modern, o instalare de cea mai înaltă calitate și obținerea unor spații unice. Toate aceste sisteme funcționează în armonie, astfel nu va fi necesar ca dumneavoastră să contractați mai multe firme de instalare/montare/cablare/etc.

SISTEM UP & DOWN

Inchideri Sticla Glisanta
Inchideri Sticla Glisante

UP & DOWN EXTERIOR

Inchidere sticla glisanta

Sistemul compact de inchidere din sticla up and down exterior este format dintr-o rama din aluminiu si o baza de fier zincat, cu acoperire electrostatica. Folosim sticla triplex de siguranta si etansare din cauciuc, foarte rezistente la coroziune.

Functionarea este manuala, deoarece miscarea de translatie se realizeaza de pe axa pe role, prin apasarea partii mobile a partitiei.

Sistemele noastre permit si implementarea unui mecanism alimentat electric pentru automatizare și o mai mare ușurință în funcționare.

De asemenea, sistemul este disponibil și cu o opțiune de iluminare LED, la o tensiune de funcționare de 24 Vcc (sistem alimentare inclus), asigurand o funcționare sigura si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Cu toate acestea, masuratorile de înălțime pot fi ajustate la preferințele dvs., ajungând până la 2,50 m înălțime.

Contact

Pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra cu cele mai profesionale solutii in ceea ce priveste dezvoltarea unui nou proiect…

CONTACTEAZA-NE