Pergola bioclimatica asigura un design modern care vă invită să folosiți spații care până acum erau folosite doar primăvara și vara.
Pergola Bioclimatică este destinată timpului liber în grădini, piscine și terase.
Pergola bioclimatica poate fi echipată cu o gamă largă și diversă de echipamente pentru confortul utilizatorilor săi, inclusiv mai multe tipuri de iluminare, opțiuni de sonorizare și confort termic, toate controlate din aceeași telecomandă. Finisajul pergolei poate fi ales dintr-o mare varietate de culori (RAL / Futura).

Sistem de pergole retractabile din aluminiu, cu lamele (tradiționale) din aluminiu, pentru clienții care își doresc o construcție puternică, însă în stil clasic, în armonie perfectă cu mediul înconjurător. În momentul în care lamelele din aluminiu sunt închise, pergola protejează împotriva fenomenelor meteo. Sistemul se poate monta cu un profil special care evacuează eficient apa de ploaie colectată pe suprafața pergolei.

PERGOLE BIOCLIMATICE

Pergole Bioclimatice Aluminiu

MATERIAL

Pergole Bioclimatice Aluminiu

Materialul principal utilizat este Aluminiu 6063 T5, care, alături de materialele auxiliare fabricate din oțel inoxidabil și materialele plastice tehnice de cea mai bună calitate conferă o rezistență improvizată, iar pergola bioclimatica nu va fi afectată de trecerea timpului și nici de coroziune.

Pergolele bioclimatice sunt proiectate astfel încât atunci când lamelele sunt închise, pot colecta și drena apa prin jgheabul incorporat în grinda de rezistență care la rândul său o va evacua cu ajutorul stâlpilor ce sunt proiectați în acest scop. Unul dintre acești stâlpi este de asemenea utilizat pentru componentele tehnice electronice (tablouri electrice și senzori meteorologici), care se află în interiorul acestuia. Ansamblul de lamele și motorizarea sunt montate în interiorul grinzilor, pentru o asamblare mai ușoară.

Pergola Bioclimatica este atât de puternică încât poate rezista până la 175 km/h încărcare la vânt, aceasta a fost testată în mod regulat într-un laborator CE.

Pergo-Express a dotat pergola bioclimatica cu dispozitive precum:

 • Senzor de ploaie, care este montat standard pentru toate pergolele furnizate. Acest senzorul îți oferă liniștea sufletească de a ști că ploaia nu vă va întrerupe niciodată seara, deoarece lamelele se vor închide automat.
 • Senzorul de vânt permite pergolei să decidă când ar trebui să deschidă lamelele, astfel încât să nu sufere daune din cauza vântului intens.
 • Senzorul de zăpadă permite pergolei să decidă când ar trebui să se deschidă lamelele, astfel încât să nu sufere nicio deteriorare din cauza ninsorilor intense.
 • Senzorul de mișcare vă permite să utilizați încălzirea doar atunci când pergola este în uz, evitând astfel cheltuielile inutile de energie protejând în același timp mediul înconjurător.

SENZORI

Pergole Bioclimatice Aluminiu

ACCESORII

Pergole Bioclimatice Aluminiu LED
Pergole Bioclimatice Aluminiu

Pergola bioclimatica are o gamă largă de accesorii pentru a vă face mai plăcută utilizarea:

 • Benzi LED (RGB): menite să creeze atmosfera care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de viață. Acestea vă permit să creați culoarea preferată.
 • Proiectoare montate: Vă permit să obțineți iluminatul necesar întâlnirilor de seară cu familia și prietenii.
 • Control prin smartphone total, asupra tuturor mecanismelor pergolei prin conexiunea WIFI. Puteți acționa motorul, porni luminile sau activa încălzirea, indiferent dacă sunteți acasă
  sau nu. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a crea setări personalizate și activare la ore prestabilite.
 • Încălzire: Tehnologia inovatoare a panoului de încălzire în infraroșu oferă o căldură foarte confortabilă. Aceste radiatoare sunt ideale pentru locurile unde încălzirea permanentă este necesară, de exemplu, în grădinile de iarnă sau pergole și terase pentru restaurante și baruri.
  Aceste radiatoare oferă o garanție de 5 ani, nu au nevoie de întreținere și acestea sunt proiectate și fabricate pentru a dura mai mulți ani.
 • Sistem Audio: Ascultarea muzicii în spații în aer liber a devenit foarte simplă. Vă redați muzica de la telefon, controlul audio
  se face din aplicație, cu o singură atingere este posibilă selectarea sursei audio.

Contact

Pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra cu cele mai profesionale solutii in ceea ce priveste dezvoltarea unui nou proiect…

CONTACTEAZA-NE